Kategorije

Promocije

Dostava paketa

Većinu proizvoda iz naše ponude ispručujemo iz vlastitog skladišta najkasnije slijedeći radni dan nakon narudžbe.

Moguće je da su određeni proizvodi rasprodani ili imaju produženi rok dostave. Informacije o dobavljivosti proizvoda vidljive su na detaljnom prikazu proizvoda. U slučaju da pojedini proizvodi nisu odmah dostupni, pridržavamo pravo da Vašu narudžbu podijelimo i isporučimo u više paketa. Trošak dostave plaćate samo za prvi isporučeni dio narudžbe.

Dostavu paketa vršimo preko paketne distribucije Overseas Express ili na kiosk Tiska.

Overseas Express.

- Očekivani rok dostave iznosi 48 sati, osim u mjestima u kojima postoji poseban raspored dostave kao što su manja naselja ili otoci. Raspored dostave vidljiv je na Internet stranicama Overseasa.

- O predviđenom terminu dostave Overseas će vas obavijestiti SMS porukom ili tel. pozivom. Prilikom narudžbe obvezno unesite broj telefona na koji će primiti poruku o terminu dostave.

- Trošak dostave putem Overseas Expressa iznosi 29,00 kn.

Dostava na kisok Tiska.

- Prilikom zaključivanja narudžbe odaberite način plaćanja pouzećem, no u polju za unos poruke napomenite da želite dostavu na kiosk Tiska, te navedite na kojem kiosku Tiska želite preuzeti paket. Dostava na kiosk Tiska moguća je samo uz plaćanje predračunom na naš žiro račun.

- Kad obradimo Vašu narudžbu, poslati ćemo vam obavijest sa podacima za uplatu. Nakon što uplata postane vidljiva na našem računu, poslati ćemo pošiljku sa naručenim artiklima na željeni kiosk Tiska. Tisak će vas porukom e-pošte obavijestiti o dospijeću i mogućnosti preuzimanja pošiljke.

- Očekivani rok dostave na kiosk Tiska je do 3 radna dana.

- Trošak dostave na kiosk Tiska iznosi 15,00 kn.

Za narudžbe u iznosu većem od 300,00 kn dostava je besplatna.


  • Moguće plaćanje kreditnim karticama American Express MasterCard Maestro Maestro
  • Sigurnost kupnje jamči